9 złych nawyków w gotowaniu, z którymi powinniśmy zerwać

Ten artykuł ma 9 stron:

Przeładowanie patelni

Czasami pośpiech i niecierpliwość powodują, że wypełniamy patelnię składnikami po same brzegi i czekamy, aż wszystkie będą gotowe. Takie działanie, zamiast spokojnego wykonywania określonych czynności krok po kroku, może wydłużyć czas smażenia. Ciepło będzie miało utrudniony dostęp do większości składników. Ponadto danie przybierze mało estetyczny wygląd.

Kontynuuj czytanie na kolejnych stronach:

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Eliksir z czarnego bzu na przeziębienie Słońce – czyli jak całkowicie za darmo podreperować swoje zdrowie Ochota na słone - gdy coś słonego do jedzenia staje się obsesją 10 fit przekąsek do pracy Gołąbki z kapusty włoskiej z łososiem. Test garnków Tefal Hero ze stali nierdzewnej Dlaczego warto jeść warzywa? Koktajl proteinowy - przepis. Oto koktajl proteinowy domowej roboty Oto co dzieje się z twoim ciałem po zjedzeniu imbiru Orkisz - moda czy zdrowie? Konfitura z pigwy z imbirem Dietetyczne święta Bożego Narodzenia – czy to możliwe? Młody kokos. Miąższ kokosa - właściwości