Nocny trening Lewandowskiego. Nie odpuszcza nawet na urlopie

9 złych nawyków w gotowaniu, z którymi powinniśmy zerwać

123RF

Ten artykuł ma 9 stron:

Zazwyczaj zaraz po zakończeniu gotowania, smażenia, grillowania czy pieczenia mięsa, wykładamy je na talerz i pałaszujemy.

Tymczasem mięso takie należy odłożyć na chwilę, by nie traciło swojej soczystości zaraz po rozkrojeniu. Mniejsze kawałki potrzebują na to 5 do 10 minut. Większe — nawet do 20.

Kontynuuj czytanie na kolejnych stronach:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Także w kategorii Zdrowe odżywianie:

Oto co Ewa Chodakowska poleca jeść na drugie śniadanie. Pięć przepisów Jak wybrać dobry ryż? Podjadając w nocy, tyjesz podwójnie! Fantazja fasolowa Produkty, które sieją spustoszenie w twoich jelitach Rabarbar- czy warto go jeść ? Malinowo-kokosowy chia pudding Lipa - właściwości i zastosowanie 5 zaskakujących produktów, w których ukrywa się cukier! Kalorie w jabłku – charakterystyka owocu, liczba kalorii, porównanie z innymi owocami Herbata owsiana. Sposób przygotowania i właściwości Zdrowe odchudzanie